64
Υλικά
- φαρίνα 380 γρ
- κακάο 60 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- σοκολάτα 100 γρ
- στιγμιαίος καφές 1 κσ
- βούτυρο αγελάδος 220 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- αυγά 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
ΥΛΙΚΑ για 2 ταψάκια 23εκ, 3 ταψάκια 20εκ, μια φόρμα με τρύπα 24εκ, ή 24-30 cupcakes. 380-400 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 60γρ κακάο (το αγαπημένο μου είναι το Γιώτης που είναι σκούρο και αρωματικό) 1 κ.γ. σόδα μαγειρική (σε σκόνη) 1/2 κ.γ. αλάτι 100γρ σοκολάτα 74% περιεκτικότητα κακάο 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ 250μλ καυτό νερό 220 γρ βούτυρο αγελάδος...
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu