Το σοκολατένιο κέικ των διακοπών: χωρίς μίξερ, με απλά υλικά!

Καταχωρήθηκε στις 28/07/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Έτσι έφτιαξα το συγκεκριμένο κέικ με κακάο, μεχρησιμοποιώντας 2 μονάχα αβγά και φυσικά με λάδι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι βελούδινο, λίγο υγρό και πολύ σοκολατένιο, σχεδόν σαν μπράουνι. Γίνεται σε φόρμα με τρύπα, αλλά και σε μακρόστενη, ενώ μπαίνει επιτυχώς και στην κατάψυξη. Τρώγεται σκέτο, αλλά και με παγωτό και σιρόπι σοκολάτας, και είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε τόσο πολύ ώστε θα το φτιάχνετε συνέχεια!

Διάβασε τη συνταγή στο http://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!