82
Υλικά
- κουβερτούρα 240 γρ
- βούτυρο αγελάδος 180 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- καστανή ζάχαρη 90 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αμύγδαλα 40 γρ
- στιγμιαίος καφές 0.5 κγ
- κακάο 25 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ασπράδι 4 τμχ
- ζάχαρη 220 γρ
- βανίλια 1 φακ
Ένα κέικ υγρό, πολύ σοκολατένιο με μια νότα καφέ που με την επικάλυψη από σοκολατένια μαρέγκα απογειώνεται και γίνεται επικίνδυνα εθιστικό!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com