Υπέρ σοκολατένιο σιροπιαστό κέικ νηστίσιμο με επικάλυψη Μερέντας

Καταχωρήθηκε στις 03/08/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ 1 φαρίνα που φουσκώνει (500γρ.) 3/4 κούπας σπορέλαιο  (150 γρ.)2 κούπες ζάχαρη  (400γρ.)2 κούπες νερό (400γρ.)6 κ.σ κακάο  (80 γρ.)2 κ.σ ξύδι 1/2 κ.γ αλάτι 1/2 κ.γ σόδα 2 βανίλιες ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 1 κούπα ζάχαρη (1 1/2 κούπα αν το θέλετε πιο σιροπιαστό) 1 κούπα νερό (1 1 /2 κούπα αν το θέλετε πιο σιροπιαστό) 3 κ.σ κακάο 1 κ.σ γλυκόζη ή λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 2 κ.σ κονιάκ (προαιρετικά) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 1 βαζάκι (360 γρ.) νηστίσιμη Μερέντα

Διάβασε τη συνταγή στο https://mageirikikaisintages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!