Δημοσιευμένες » Κρέατα

Χοιρινό με κάρυ

cookpad
Εύκολη συνταγή για μπουκίτσες χοιρινό με νόστιμη σάλτσα κάρυ.... ...

Ζουμερή Μπριζόλα στην Λαδόκολλα Moist Steak Baked In Parchment

jimdiasrecipes
Υλικά 2 μπριζόλες λαιμού 2 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο αλάτι,ρίγανη,μαύρο πιπέρι λαδόκολλα ...

Η απόλυτη κρασάτη μπριζόλα μου

voutyromelo
Εδώ είμαι ξανά αγαπημένοι μου φίλοι και λέω αυτή τη φορά να μοιραστώ μαζί σας, την απόλυτη συνταγή μου για κρασάτη μπριζόλα. Αυτή τη μπριζόλα που θα φτιάχνετε συνέχεια και θα την απολαμβάνετε με τη κρύα μπύρα ή με τη πορτοκαλάδα μπλε σας, στην άπλα του σπιτιού σας! Μια ζωή την έχουμε και πρέπει να τρώμε νόστιμα πράγματα, αν μη τι άλλο! Η σημερινή λοιπόν συνταγή είναι άκρως εύκολη και απίστευτα νόστιμη, κάνοντας τα σάλια σας να τρέχουν από τη στιγμή που θα τη μαγειρεύετε! Συνεδέψτε τη με πατάτες τηγανητές και μία χωριάτικη σαλάτα για την απαραίτητη παπάρα και ζήστε το όνειρο! Πάμε λοιπόν να μαγειρέψουμε παρέα! ...

Μπριζόλες με κονιάκ!!

cookpad
Υλικά 2 μπριζόλες 1 κρεμμύδι 1 φλυτζάνι κονιάκ Ρύζι μπασμάτι 1 λεμόνι Λάδι- νερό Αλάτι- πιπέρι ...

Χοιρινή τηγανιά με σάλτσα μουστάρδας

cookpad
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για καθημερινό πιάτο.... ...

ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΓΩΤΟ

shogunkitchen
Αν και Πελοποννήσιος στην καταγωγή, μέχρι πρόσφατα δεν είχα καν ακούσει για το λαγωτό! Ίσως να μην είναι όμως και τόσο περίεργο, καθότι πρόκειται για φαγητό που απαντάται στην Αρκαδία, ενώ στη Μεσσηνία δεν υπάρχει καν. ...

Κατσικάκι “Μεσογειακό” με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές & κοκκάρια

caruso
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να εμπλουτίσω το μενού του εστιατορίου στην Τήνο με κάτι γιορτινό και εκλεκτό για καλοφαγάδες. ...

Λουκάνικα ριγανάτα και καραμανλίδικα πολύχρωμα

cooklos
Κρέας, Λουκάνικα, Ορεκτικά, Ορεκτικά, Ζεστά ορεκτικάΛουκάνικα Καραμανλίδικα, Λουκάνικα (όλα τα είδη), Πιπεριά, Σκόρδο, Ντομάτα - Ντοματίνια, Ελαιόλαδο - Λάδι, Δυόσμος, Ρίγανη, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 09/09/2017 - 08:32 ...

Σπετσοφάι ή σπετζοφάι Πηλιορείτικο

faghta-giagias
Η γιαγιά μου δεν ήξερε την καταγωγή του, ούτε ότι το λέγαν σπετσοφάι· απλά το έλεγε λουκάνικα με πιπεριές κοκκινιστά στο τηγάνι.Απαραίτητα τα συνόδευε με ρύζι άσπρο σπυρωτό, που γινόταν κόκκινο από τη σάλτσα και πάντα είχε στο τραπέζι, κατακόκκινο κρασί απ᾿ το δικό μας. ...

Μαστέλο Σίφνου (αρνάκι ή κατσικάκι σιγομαγειρεμένο με κρασί)

icookgreek
Μαστέλο είναι το σκεύος που χρησιμοποιείται το Πάσχα στη Σίφνο για το ψήσιμο του κρέατος (κατσίκι ή αρνί), αλλά μαστέλο λέγεται και το ίδιο το φαγητό (αρνάκι ή κατσικάκι σιγομαγειρεμένο με κρασί και άνηθο). ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!