Γιουβαρλάκια, ο μεγάλος τελικός

Καταχωρήθηκε στις 17/11/14 από το χρήστη

4 Ψήφοι Ψήφισε

Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με μικρές διαφοροποιήσεις. Ουσιαστικά και τα δύο έχουν αυγολέμονο αλλά η διαφορά τους βρίσκεται στο γεγονός πως το ένα σερβίρεται ως σούπα με ρύζι ενώ το άλλο σερβίρεται με μια χυλωμένη σάλτσα αυγολέμονο...

Διάβασε τη συνταγή στο https://ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!