by admin

Μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα υλικά μας Χοιρινές Μπριζόλες (όσες θέλουμε) tip: χωρίς κόκκαλο (λαιμού) δεν ξεραίνονται εύκολα γιατί έχουν περισσότερο λίπος και με κόκκαλο που θέλουν προσοχή να μην τις παραψήσουμε και για να τις βοηθήσουμε να κρατηθούν ζουμερές τις μαρινάρουμε με τα υλικά της συνταγής λάδι, αλάτι,πιπέρι, ρίγανη. Τι είναι η Μαρινάρα; Πήρες την απάντηση σου. 2 μεσαίες πατάτες ανά μπριζόλα κομμένες για φούρνο (βγαίνουν 4-5 κομμάτια από κάθε πατάτα) 1/2 κούπα ελαιόλαδο Χυμό από ένα λεμόνι 1 ποτήρι νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr