69
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- φρυγανιά 80 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μουστάρδα 1 κσ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 1 κσ
- ντομάτα 0.5 τμχ
- μαϊντανός 0.33 φλ
- θυμάρι 6 κλων
- ρίγανη 0.5 κσ
- κύμινο 1 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 1.5 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- σουμάκ 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα με τα κεφτεδάκια φούρνου είναι ότι μας βγαίνουν στεγνά και σκληρά. Όπως κάθε φαγητό, έτσι και αυτό έχει το μυστικό του, αυτό που θα το "απογειώσει" και θα κάνει όλη τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Διαβάστε την παρακάτω συνταγή και ανακαλύψτε πώς θα δημιουργήσετε τα πιο αφράτα κεφτεδάκια φούρνου!...
Διάβασε τη συνταγή στο e-mammm.blogspot.com