101
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- γάλα φρέσκο 1 ποτ
- αυγά 2 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- φρυγανιά 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- ρίγανη 1 κσ
- αλάτι 2 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
Αχ ... μεγάλη ιστορία τα μπιφτέκια ! Συνήθως η ήταν πέτρα ή είχαν γεύση άχυρου. Είχα εμπιστευθεί διάφορα "γιατροσόφια" για τα μπιφτέκια μου. Η μία γνωστή έλεγε βάλε ξύδι τα αφρατεύει, η άλλη έλεγε τρίψε ντομάτα τα κάνει ζουμερά, η επόμενη βάλε φρυγανιά αντί για ψωμί τα κάνει αφράτα ... και πολλά ακόμα κόλπα. Αλλα πάντα για κάποιο λόγο συνδυασμό αφράτων και γευστικών μπιφτεκιών εγώ δεν είχα. Μέχρι που βρήκα αυτή τη συνταγή που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας. Αφράτα, ζουμερά και γευστικά μπιφτέκια. Και φυσικά η συνταγή κατοχυρώθηκε. Συνταγή που πάντα πετυχαίνει και έβαλε τέλος στα διαφορα σχόλια για "τούβλα" ... χιιχιχιχ ...
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com