Αρνάκι φρικασέ αυγολέμονο: η γιορτή της Ελληνικής Άνοιξης

Καταχωρήθηκε στις 08/04/20

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το είδα μαγειρεμένο ποτέ στο σπίτι των γονιών μου, και έτσι ούτε εγώ κληρονόμησα τη συνήθεια στο δικό μου σπίτι. Για φρικασέ πηγαίναμε μόνο στη θεία Μαίρη και στη θεία Ηρώ, τις αδερφές του πατέρα μου, και αυτό μόνο όταν είχαν πολλά κέφια!

Διάβασε τη συνταγή στο https://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!