109
Υλικά
Φαγάκι απλό, νοστιμότατο και αγαπημένο!Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε καλά.Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το αρνί από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε και ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 45-50 λεπτά περίπου.Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο ακόμα ~ σερβίρουμε ζεστό μαζί με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι πιλάφι.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com