Αρνάκι Μαριναρισμένο στη Γάστρα με Πατάτες

Καταχωρήθηκε στις 17/12/13

6 Ψήφοι Ψήφισε

Η γάστρα μαγειρεύει εξαιρετικά το κρέας. Το διατηρεί μαλακό και ζουμερό και κρατάει όλα τα αρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε.Αν μας αρέσει το κρέας ροδοψημένο και τραγανό, θα πρέπει να την ξεσκεπάσουμε για 20-30λεπτά, ώστε να αποκτήσει κρούστα και να θωρακίσει το εσωτερικό του. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε και να μην το αφήσουμε να ψηθεί πάρα πολύ, διότι θα στεγνώσει.Καλό είναι να προσθέσουμε και πατάτες για να εκπλαγούμε από το τέλειο ψήσιμό τους και τη μοναδική τους νοστιμιά.Ας το μαγειρεύσουμε, λοιπόν, το κρέας στη γάστρα για ένα Κυριακάτικο ή το εορταστικό γεύμα και να περιποιηθούμε αυτούς

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!