81
Υλικά
- αρνί 1 κιλ
- κατσίκι 1 -
- κεφαλοτύρι 250 γρ
- μαγειρικό λίπος 1 φλ
- σκόρδο 7 σκελ
- αλάτι 10 κσ
- πιπέρι 5 κφτ κσ
Εμείς οι Έλληνες, τις χαρές τις έχουμε συνδέσει με το φαγητό και μάλιστα το καλό και μερακλήδικο.Τι καλύτερο λοιπόν από ψητό και μάλιστα στη σούβλα;Και αν σε μερικές περιπτώσεις μπορούμε να επιλέξουμε και κάτι άλλο, το Πάσχα είναι μονόδρομος.Σούβλα και μόνο σούβλα και
όχι μόνο με αρνί ή κατσίκι, αλλά...
όχι μόνο με αρνί ή κατσίκι, αλλά...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com