by admin

ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ξεφυλλίζοντας τις προάλλες το αρχείο μας με διάφορες συνταγές από τις οποίες παίρνουμε ιδέες για τις δικές μας, πέσαμε σε μία συνταγή για ένα μεζέ με μπουκιές αρνιού μαγειρεμένες αρχικά στην κατσαρόλα και τελειωμένες στο φούρνο με προσθήκη στο τέλος του μαγειρέματος ψητών (χωριστά) πιπεριών και ελιών. Εμείς είχαμε αρνίσια παϊδάκια (μάλιστα από ζυγούρι) και χρειαζόμαστε κύριο γεύμα και όχι μεζέ. Διαμορφώσαμε έτσι τη συνταγή που βρήκαμε σε ένα πλήρες γεύμα, προσθέτοντας πατάτες και απλοποιώντας την παρασκευή της χρησιμοποιώντας (για μια ακόμη φορά) τη γάστρα που κάνει πραγματικά θαύματα στα πιο σκληρά κρέατα όπως το ζυγούρι!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com