98
Υλικά
- αρνίσια παϊδάκια 2 κιλ
- πετιμέζι 70 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 50 γρ
- μουστάρδα 3 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- ρίγανη 2 κσ
- πιπέρι -
- χοντρό αλάτι -
- πατάτες 1.5 κιλ
- σουσάμι -
Γλυκόξινα τρυφερά παϊδάκια στον φούρνο, ξεροψημένα και πεντανόστιμα, με μείγματα αρωματικών μπαχαρικών. Μαριναρισμένα σε μια γλυκόξινη σάλτσα πετιμεζιού, μουστάρδας & μπαλσάμικου, η οποία τους χαρίζει υπέροχο χρώμα, χρώμα σχεδόν καραμελένιο και φυσικά γεύση.Συνοδεύονται από σουσαμένιες τηγανητές πατάτες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es