by admin

Αρνίσια σουβλάκια μαριναρισμένα με ξερό κόλιανδρο, τζίντζερ, λεμόνι και ελαιόλαδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προετοιμασία 30΄, Μαρινάρισμα: 6 - 7 ώρες, Μαγείρεμα: 40΄ - 45΄Υλικά (για 6 άτομα):1 κιλό αρνίσιο κρέας, από σπάλα χωρίς κόκαλο, κομμένοσε μεγάλες μπουκιές1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος, σε σκόνη1/2 κουτ. γλυκού φρέσκο σκόρδου, πολτοποιημένηχυμός+ξύσμα από 1 μεγάλο, ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό κρεμμύδι, κομμένο σε χοντρά κομμάτια1 μεγάλο φινόκιο, κομμένο σε χοντρά κομμάτιαΠλένουμε τα κομμάτια του αρνιού και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τον κόλιανδρο, το τζίντζερ, το σκόρδο, το μαϊντανό, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το ελαιό
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σουβλάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com