Chili con Carne

Καταχωρήθηκε στις 21/09/09

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά:500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος500 γρ κόκκινα φασόλια (βρασμένα ή κονσέρβα)χυμός ντομάτας ή 2 τριμμένες ντομάτες1 κρεμμύδι2 σκελίδες σκόρδο1-2 κουταλάκια chili σε σκόνη1 κουταλάκι κύμινορίγανηαλάτιελαιόλαδοΕκτέλεση:Τσιγαρίζουμε τον κιμά σε δυνατή φωτιά μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Ρίχνουμε τη ντομάτα, λίγο ελαιόλαδο και λίγο νερό, μαζί με το chili, και τα υπόλοιπα μπαχαρικά, ανακατεύουμε καλά, έπειτα ρίχνουμε τα φασόλια και αφήνουμε να βράσει χαμηλώνοντας τη φωτιά, μέχρι να πιει τα υγρά του. Μπορείτε να το σερβίρετε

Διάβασε τη συνταγή στο http://nosyparker-mageiremata.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!