Dukan - Μοσχάρι κοκκινιστό, γρήγορο

Καταχωρήθηκε στις 17/05/11

6 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά και εκτέλεση Κόβουμε το μοσχάρι σε μπουκιές και του ρίχνουμε πάπρικα, ρίγανη, κάρυ, πιπέρι (ή ότι άλλο θέλουμε από μπαχαρικά)Βάζουμε τη κατσαρόλα στο μάτι (χωρίς νερό, στεγνή). Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρέας και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να μη πιάσουν τα κομμάτια...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.greekmasa.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!