Φασολάκια με κρέας

Καταχωρήθηκε στις 15/07/11

17 Ψήφοι Ψήφισε

Πολλά λαχανικά τα συνδυάζουμε στην Κρήτη με κρέας. Ειδικά τα φασολάκια -τις δροσερές φασόλες ,όπως τα λέμε- τα μαγειρεύουμε κατά προτίμηση με "ωζίστικα" κρέατα, δηλαδή με κρέατα αιγοπροβάτων. Τα φασολάκια με αίγα ή με ζυγούρι είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά πιάτα της κρητικής κουζίνας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι νόστιμα και με μοσχάρι ή με αρνί.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!