Φιλέτο (μοσχάρι) Στρογγανόφ

Καταχωρήθηκε στις 04/02/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το φιλέτο στρογγανόφ είναι κλασική ρώσικη συνταγή με σοταρισμένα κομμάτια μοσχαρίσιου φιλέτου και ξινή κρέμα που έχει διαδοθεί ανά την υφήλιo κυρίως μετά την πτώση της τσαρικής αυτοκρατορίας. Εντούτοις, η παρακάτω εκτέλεση αν και λιγότερο αναμενόμενη είναι εξίσου γευστική κι αρωματική, καθώς η σάλτσα του στρογγανόφ ετοιμάζεται με μουστάρδα Dijon, χυμό και φλοιό λεμονιού που δένει υπέροχα με την μουστάρδα ενώ στο τέλος προστίθεται ξινή κρέμα (sour cream) ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!