Φιλέτο πιπεράτο ή αλλιώς, steak-au-poivre

Καταχωρήθηκε στις 17/11/16

2 Ψήφοι Ψήφισε

Το φιλέτο με πιπέρια ή steak au poivre ή pepper steak είναι ένα απ’ τα απόλυτα κλασικά πιάτα της Γαλλικής μαγειρικής, που έχουν πλέον διεθνοποιηθεί. Ο λόγος που το πιπεράτο φιλέτο έγινε πολύ δημοφιλές διεθνώς, έχει να κάνει με τις γευστικές εντάσεις που προσδίδει ένα καλοζυγισμένο μίγμα από πολύχρωμα πιπέρια όταν σοταριστούν ελαφρά, σε ένα μαλακό αλλά σχετικά άγευστο -λόγω έλλειψης λίπους- κομμάτι κρέατος όπως είναι το φιλέτο.

Διάβασε τη συνταγή στο http://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!