Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο & η σπιτική θαλπωρή τους

Καταχωρήθηκε στις 20/05/20

1 Ψήφοι Ψήφισε

Στη δικιά μου μαγειρική λογική, τα γιουβαρλάκια, οι ντολμάδες με κιμά κάθε είδους (λαχανοντολμάδες, κρεμμυδοντολμάδες ή ντολμάδες με αμπελόφυλλο) και τα κολοκυθάκια γεμιστά, μοιράζονται ακριβώς την ίδια βασική συνταγή γιατί έχουν ανάγκη απ’ τις ίδιες γευστικές ισορροπίες. Το πρώτο και κύριο είναι ο κιμάς που επιλέγουμε. Εν αντιθέσει με μπιφτέκια ή κεφτέδες όπου θελουμε τον κιμά να έχει λίπος λόγω ψησίματος και τηγανίσματος αντίστοιχα, εδώ, που η μαγειρική μέθοδος είναι το βράσιμο, μας οδηγεί σε κιμά από ένα κομμάτι αποκλειστικά μοσχαρίσιου κρέατος, που είναι τρυφερό αλλά έχει σχετικά λίγο λίπος, όπως το κιλότο ή το καπάκι.

Διάβασε τη συνταγή στο https://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!