184
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κιμάς χοιρινός 0.25 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 140 γρ
- άνηθος 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ξύδι 1 κσ
- εστραγκόν 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- λεμόνι 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, όπως και τα γεμιστά που τα μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι (άσχετο!).Γιουβαρλάκια δεν σας μαγειρεύουμε πρώτη φορά, δείτε και τις συνταγές της Μαρίας μας για γιουβαρλάκια πάσης φύσεως, λευκά, κοκκινιστά, με κρέμα, με αυγολέμονο, απ’ όλα μας έχει μαγειρέψει!!!Σήμερα θα σας δώσω και την δική μου συνταγή, για να έχετε ποικιλία στις επιλογές σας ;-)Για τα γιουβαρλάκια μου χρησιμοποιώ πάντα ανάμεικτο κιμά, χοιρινό και μοσχαρίσιο.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com