Γιουβαρλάκια με κρέμα αυγολέμονο

Καταχωρήθηκε στις 09/01/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, όπως και τα γεμιστά που τα μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι (άσχετο!).Γιουβαρλάκια δεν σας μαγειρεύουμε πρώτη φορά, δείτε και τις συνταγές της Μαρίας μας για γιουβαρλάκια πάσης φύσεως, λευκά, κοκκινιστά, με κρέμα, με αυγολέμονο, απ’ όλα μας έχει μαγειρέψει!!!Σήμερα θα σας δώσω και την δική μου συνταγή, για να έχετε ποικιλία στις επιλογές σας ;-)Για τα γιουβαρλάκια μου χρησιμοποιώ πάντα ανάμεικτο κιμά, χοιρινό και μοσχαρίσιο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!