85
Υλικά
- μοσχάρι νουά 1 κιλ
- μοσχάρι ελιά 1 κιλ
- ποντίκι 1 κιλ
- σπάλα 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαντζουράνα 1 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- κύμινο 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- ξύδι 1 κσ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλεύρι 1 κσ
- ζωμός κρέατος 1 λτ
- πατάτες 6 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ντομάτα 500 γρ
- χυμός ντομάτας 1 συσκ
- ζάχαρη 1 κφτ κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κ.σ. μαντζουράνα 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. ξύδι 1 φλιτζ. κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 1 κ.σ. αλεύρι 1 λίτρο ζωμός κρέατος 6 μεγάλες πατάτες κομμένες σε ζάρια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία εμπορίου ή χυμός ντομάτας εμπορίου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr