γλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας

Καταχωρήθηκε στις 26/01/13

10 Ψήφοι Ψήφισε

Αναμφισβήτητα ειδικό πιάτο, που σε όσους αρέσει, το εκτιμούν ιδιαίτερα. Το τρώμε συνήθως έξω σε μερίδες μπουτίκ, μέτρια πετυχημένο σε νοστιμιά, τις περισσότερες φορές μόνο με λαδολέμονο και αλατοπίπερο, τσιμπητό πιατάκι-δείγμα ανάμεσα στα μεζεδάκια που συνοδεύουν το ούζο, το τσίπουρο ή το κρασί μας και καλή παρέα. Η συνταγή ωστόσο αφορά σε κύριο πιάτο, που είναι γευστικά πλούσιο, χορταστικό και κατά μια έννοια πληθωρικό στην απλότητά του και εντυπωσιακό. Η σαρκώδης υφή της γλώσσας όταν είναι μαγειρεμένη θυμίζει μεν μαλακό κρέας αλλά με τρόπο που η αίσθηση του εύγευστου φαγώσιμου υλικού...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!