325
Υλικά
- κρεμμυδάκια στιφάδου 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- πάπρικα 1 κσ
- γλώσσα μοσχαρίσια 600 γρ
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- ροζ πιπέρι 6 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- σάλτσα ντομάτας 500 γρ
Η γλώσσα είναι ένα κομμάτι κρέατος λίγο υποτιμημένο, έτσι έχει φανατικούς φίλους αλλά και κάποιοι δεν την συμπαθούν καθόλου. Εγώ βέβαια έφτιαξα ένα πιό κλασσικό στιφάδο στην κατσαρόλα, το οποίο μας άρεσε πολύ και σας το παρουσιάζω. Δεν χρησιμοποίησα όλη την γλώσσα, γιατί είμαστε μία οικογένεια που αποτελείται απο 3 άτομα, και ολόκληρη ήταν πάρα πολύ για εμάς.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com