128
Υλικά
- κατσίκι 1.5 κιλ
- λευκό κρασί 0.5 λτ
- vinsanto 0.5 ποτ
- ντομάτα 2 τμχ
- κονκασέ 250 γρ
- μακαρόνια 500 γρ
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- σκόρδο 2 σκελ
- πελτές 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
Η κατσικομακαρονάδα του Αντώνη Ρούσσου είναι μια εμβληματική συνταγή, την οποία δημιούργησε σαν αντίποδα στην τάση -μιας εποχής- των Ελλήνων για αστακομακαρονάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr