by admin

καρέ μοσχαριού με τσιπς και πουρέ σελινόριζας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τις πιο κομψές και μαζί σέξι κοπές κρέατος, το καρέ μοσχαριού, ως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι εν σειρά μοσχαρίσιες κοτολέτες με το ημίγυμνο κόκκαλο, διαθέτει φυσικές καμπύλες και το εκτόπισμα για να τοποθετείται με την ίδια άνεση στο φιλικό τραπέζι και στο γιορταστικό...Το καρέ του μοσχαριού δεν είναι ολόκληρη η μπριζόλα αλλά το μέρος που μένει αφού αφαιρεθεί το καπάκι και δύο κάπως τριγωνικά κομμάτια κρέατος ώστε να αποκτήσει το ενωμένο σύνολο συγκεκριμένο σχήμα και να κάθεται όρθιο...Η συνταγή συνδυάζει το μοσχαρίσιο καρέ με τσιπς και πουρέ σελινόριζας, δίνοντας μια εναλλακτική προσέγγιση στην κλασική συνοδεία της πατάτας ή λαχανικών...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com