ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // ARROSTO DI MAIALE (ARISTA CON PANCETTA)

Καταχωρήθηκε στις 29/12/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά : 1,5 kg ολόκληρο χοιρινό καρέ φιλέτο χωρίς το κόκκαλο,                 700 gr χοιρινή παντσέτα για την μαρινάτα : 3 κ.σ. ελαιόλαδο παρθένο έξτρα,                                    1 κ.γ. μέλι,                                    1 κ.γ. πάστα σκόρδου,                                    1 κ.γ. ντοματοπελτέ,                                    1 κ.γ. πάστα πιπεριάς,                                    1 κ.γ. κοφτή πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμένο,                                    1 κ.γ. κόλιαντρο τριμμένο,                                    1 κλωνάρι δεντρολίβανο,                                    1,5 κ.γ. αλάτι. Προετοιμασία : Πείτε στον χασάπη σας να ετοιμάσει το φιλέτο, αφαιρώντας τα κόκαλα. Επίσης...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!