Κατσικάκι φρικασέ

Καταχωρήθηκε στις 05/01/11

18 Ψήφοι Ψήφισε

Το φρικασέ είναι ένα γνωστό παραδοσιακό φαγητό με κρέας και χορταρικά. Το κρέας συνήθως είναι κατσικάκι ή αρνάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χόρτα μαρούλια ή αντίδια ή άγρια (χόρτα για πίτα ή ραδίκια). Η πεθερά μου το μαγείρευε μόνο με άγρια μυρωδάτα χόρτα και η μητέρα μου μόνο με μαρούλια. Όπως θα δείτε παρακάτω, ακολουθώ τη ''μέση οδό'' και το αποτέλεσμα –λένε - είναι νόστιμο και μυρωδάτο...

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!