120
Υλικά
- κατσικίσιο μπούτι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μείγμα μπαχαρικών 0.5 κγ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (μερίδες 4-5) 1 μπούτι από κατσίκι, βάρους 1500 γρ. περίπου 1/4 + 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο ο χυμός από 1 μέτριο λεμόνι (κρατάμε τις λεμονόκουπες) 1 σκελίδα σκόρδου σε λεπτά φετάκια αλάτι πιπέρι ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 1/2 φλ. τσ. καυτό νερό ο χυμός από 1 μέτριο λεμόνι 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. μείγμα για ψητά κρεατικά (ή 1 κύβος λαχανικών)
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr