165
Υλικά
Το Πάσχα δεν έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά το κρέας ακόμα περιμένει στην κατάψυξή μας για να μαγειρευτεί! Βλέπετε, όπως όλοι σχεδόν, αγοράζουμε ολόκληρο το κατσίκι ή το αρνάκι "έτσι, για το καλό" και αν (όπως φέτος) δε σουβλιστεί, περισσεύει... Καιρός, λοιπόν, να το αξιοποιήσουμε και αυτό σε μια πεντανόστιμη συνταγή που το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένας φούρνος και 2-3 φορές τσεκάρισμα. Τίποτα παραπάνω!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com