by admin

ΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (SOGAN KEBABI)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το soğan kebabi ειναι παραδοσιακη σπεσιαλιτε της επαρχιας (και της πολης) Gaziandep, που βρισκεται στην νοτιο-ανατολικη Τουρκια. Προκεται για κρεμμυδια "γεμιστα" με κεφτεδακια, που ψηνονται στον φουρνο μεσα σε νοστιμη σαλτσουλα. Αν και οι τουρκοι συνηθως προτιμουν το αρνισιο κρεας, για το συγκεκριμενο πιατο προτεινουν τον μοσχαρισιο απαχο κιμα. Τα κρεμμυδια διαλεγονται μεσαιου μεγεθους και κατα προτιμηση στρογγυλα και ομοιομορφα, ενω δεν καθαριζονται τελειως απο την εξωτερικη τους, σκουροχρωμη φλουδα....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κεμπάπ, κρεμμύδια γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com