by admin

Κερκυραϊκή Παστιτσάδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα 1 φλιτζάνι του τσαγιού σκούρο (μπρούσκο) κρασί ή μαυροδάφνη 1 φύλλο Δάφνης 3 κόκκους γαρύφαλλο 5 κόκκους μπαχάρι 7 κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ξυλάκι κανέλα ή 1/3 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη 1 κουταλάκι πάρπικα γλυκιά 3 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα στον τρίφτη ½ κουταλάκι ζάχαρη Αλάτι Ενα πακέτο χοντρό μακαρόνι για παστιτσάδα ή μακαρόνι για παστίτσιο Τριμμένο κεφαλοτύρι στο χοντρό μέρος του τρίφτη Λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: παστιτσάδα
Τοπική: Κέρκυρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το eri-captaincook.blogspot.com