78
Υλικά
- μοσχάρι 500 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δάφνη 1 φύλλα
- γαρύφαλλο 3 τμχ
- μπαχάρι 5 τμχ
- μαύρο πιπέρι 7 τμχ
- κανέλα 1 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- ντομάτα 1 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι -
- χοντρά μακαρόνια 1 πκτ
- μακαρόνια για παστίτσιο 1 πκτ
- κεφαλοτύρι -
Υλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα 1 φλιτζάνι του τσαγιού σκούρο (μπρούσκο) κρασί ή μαυροδάφνη 1 φύλλο Δάφνης 3 κόκκους γαρύφαλλο 5 κόκκους μπαχάρι 7 κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ξυλάκι κανέλα ή 1/3 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη 1 κουταλάκι πάρπικα γλυκιά 3 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα στον τρίφτη ½ κουταλάκι ζάχαρη Αλάτι Ενα πακέτο χοντρό μακαρόνι για παστιτσάδα ή μακαρόνι για παστίτσιο Τριμμένο κεφαλοτύρι στο χοντρό μέρος του τρίφτη Λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com