64
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ
- κιμάς χοιρινός 200 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- χυμός ντομάτας 300 γρ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- βούτυρο 2 κσ
- πουρές 1 συσκ
200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
200 γρ. χοιρινός κιμάς
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκκομένα
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
300 γρ. χυμό ντομάτας
1 κύβο βοδινού λιωμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό
1 ξυλάκι κανέλας
6 κόκκοι μπαχάρι
Αλάτι-Πιπέρι
Λάδι
Τριμμένη φρυγανιά
2 κ.σ. βούτυρο
1 συσκευασία έτοιμου πουρέ & γάλα
200 γρ. χοιρινός κιμάς
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκκομένα
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
300 γρ. χυμό ντομάτας
1 κύβο βοδινού λιωμένο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό
1 ξυλάκι κανέλας
6 κόκκοι μπαχάρι
Αλάτι-Πιπέρι
Λάδι
Τριμμένη φρυγανιά
2 κ.σ. βούτυρο
1 συσκευασία έτοιμου πουρέ & γάλα
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr