Κοκκινιστές γλυκόξινες μοσχαρίσιες μπριζόλες με πιπεριές και καρότα, στο τηγάνι

Καταχωρήθηκε στις 03/02/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

 Εύκολο και γρήγορο φαγητό για σήμερα. Έχουμε συνηθίσει τις μπριζόλες να τις φτιάχνουμε,  ψητές, ή τηγανιτές. Ένα πράγμα συνήθως στεγνό εάν δε το φας εκείνη την ώρα. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μία παρατυπία σήμερα και να τις φτιάξω γλυκόξινες.  Ωραίο αποτέλεσμα. Νόστιμες και ζουμερές.

Διάβασε τη συνταγή στο https://zaaxarikaialati.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!