by admin

Κοκκινιστό με κρέμα από καπνιστή μελιτζάνα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εσάς πώς σας αρέσει το Hunkar Begendi δηλαδή το τας κεμπάπ – κοκκινιστό και κρέμα από καπνιστή μελιτζάνα; Γιατί στον σουλτάνο, αυτό, το αξεπέραστο φαγητό της ανατολίτικης-τούρκικης κουζίνας, του άρεσε με πολλά μπαχαρικά και καυτερό!

Η κορυφαία συνταγή για τας κεμπάπ με κρέμα από μελιτζάνες από τη μυρωδιά και μόνο σε ταξιδεύει στα βάθη της Ανατολής.

Όταν απολαμβάνω αυτό το φαγητό νιώθω σαν άλλη Σεχραζάντ.. αυτή τη στιγμή η κουζίνα μου μοσχοβολάει μπαχάρια και καπνιστή μελιτζάνα, και για να σου πω την αμαρτία μου αυτό το θεϊκό φαγητό, το μαγειρεύω πάντα τον Σεπτέμβρη.

Το hunkar begendi , ξεκάθαρα, ανήκει σε εκείνα τα φαγητά που τρως σε μικρή ποσότητα και όσο πιο ζεστά αντέχεις, κατάλαβαίνεις τώρα γιατί προτιμώ να το απολαμβάνω τέτοια εποχή.

Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κρέμα, μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το funkycook.gr