56
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κολοκυθάκια 500 γρ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 500 γρ
- χυμός ντομάτας 1 συσκ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 κφτ κγ
- πάπρικα 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε 4 κομμάτια 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 2 ποτήρια νερό περίπου ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr