Κοκκινιστό μοσχαράκι με μανέστρα

Καταχωρήθηκε στις 11/05/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου 2 ποτήρια νερό περίπου 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά 2 φύλλα δάφνης 4 κόκκους μπαχάρι 1 κ.σ. ρίγανη αλάτι πιπέρι 2 κούπες μανέστρα

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.cooklos.gr

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!