Κοκκινιστό μοσχαράκι με πιλάφι

Καταχωρήθηκε στις 25/09/14

4 Ψήφοι Ψήφισε

Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη ντομάτα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 κουτάκι ψιλοκομμένη ντομάτα 1 κ.γ. πελτές 1 καρότο 1 σκελίδα σκόρδο λευκό κρασί μπαχαρικά (κανέλα, μπαχάρι, πάπρικα) αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ρύζι για πιλάφι

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!