Κοντοσούβλι «ανάμεικτο» στη λαδόκολλα με θυμάρι και πατατούλες της Ντίνας Νικολάου

Καταχωρήθηκε στις 19/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μια καταπληκτική συνταγή για πεντανόστιμο και μαλακό κρέας για να γιορτάσουμε τη μέραα της Λαμπρής. Μπορείτε να προσθέσετε και τρίτο είδος κρέατος αν σας αρέσει, π.χ. μοσχάρι ή κοτόπουλο, μειώνοντας αναλογικά τις ποσότητες των άλλων κρεάτων. Μην αφαιρέσετε όμως το αρνάκι γιατί αυτό είναι που δίνει την περισσότερη νοστιμιά.Υλικά:…

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.infokids.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!