119
Υλικά
- χοιρινός λαιμός 2 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ελαιόλαδο 100 ml
- αλάτι 2 κγ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
Κοντοσούβλι. Αυτή η μαγική λέξη που με το άκουσμα της και μόνο μας τρέχουν τα σάλια. Στη δική μου εκδοχή θα βρείτε φρέσκια ντομάτα και πάπρικα στο μαρινάρισμα, μαζί με φρέσκο θυμάρι για επιπλέον αρώματα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr