137
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- γραβιέρα 150 γρ
- δαμάσκηνα 200 γρ
- βερίκοκο 200 γρ
- μαυροδάφνη 200 γρ
- ζωμός κρέατος 100 γρ
- μοσχοκάρυδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σχοινόπρασο -
- φασολάκια -
- πουρές -
- καρότο -
1 ενιαίο κομμάτι κόντρα μοσχαρίσιο γύρω στο κιλό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1/2 κρεμμύδι 150 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας κομμάτι 200 γρ. απυρήνωτα δαμάσκηνα 200 γρ. βερίκοκα 200 γρ. μαυροδάφνη 100 γρ. ζωμός κρέατος λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο Για το σερβίρισμα φασολάκια ψιλά σοτέ βουτυράτος πουρές καρότα γλασέ
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr