79
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- ξύδι 2 ποτ
- μηλόξιδο 2 ποτ
- δαφνόφυλλα 6 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κρασί 1 ποτ
- σκόρδο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- ντομάτα 6 τμχ
- λαδοτύρι 1 κούπα/ες
- ημίσκληρο τυρί 100 γρ
Μαρινάρισμα υλικά κουνέλι κομμένο σε μερίδες 2 ποτήρια ξύδι [προτιμώ μηλόξυδο ] 5-6 φύλλα δάφνης αλάτι πιπέρι 1 κανέλλα ξυλάκι Μαγειρέματος υλικά 1 ποτήρι νερού κρασί όχι γεμάτο γεμάτο 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 3 φύλλα δάφνη 1 κανέλλα 5 γαρύφαλα ντομάτες φρέσκες ώριμες 5-6 1κούπα λάδι [εγώ βάζω μισή ] 1 κομμάτι τυρί ημίσκληρο τριμμένο Λίγο μπούκοβο λίγο βασιλικό λίγη ζάχαρη για την ξυνίλα τις φρέσκιας ντομάτας
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com