76
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κιλ
- πατάτες 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- κανέλα 2 ξύλο/α
- ντομάτα 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 2 ποτ κρασ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κρασί 1 ποτ κρασ
- λάδι 0.75 ποτ κρασ
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το στιφάδο σαν ένα φαγητό που θέλει χρόνο και είναι σχετικά βαρύ. Αν το δοκιμάσετε έτσι είμαι σίγουρη πως θα εκπλαγείτε από την νοστιμιά του και το ότι δεν θα σας βαρύνει. Το προτείνω και για καλοκαίρι. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια σε τραπέζια γιατί γίνεται χωρίς να ασχολούμαι καθόλου και γιατί βγάζει αρκετές μερίδες. Η μεζούρα μας είναι το κρασοπότηρο γιατί η μαμά μου το κάνει έτσι , έτσι το έμαθα και εγώ μ και έτσι το καταγράφω. Υλικά 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr