175
Υλικά
- μοσχάρι 1.3 κιλ
- χοιρινό μπούτι 1.3 κιλ
- κυδώνι 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το κρέας με τα κυδώνια, φαγητό της πολίτικης κουζίνας το οποίο ονομάζεται και «Κυδωνάτο».Τα αρωματικά και νόστιμα κυδώνια της εποχής με την πηκτίνη που προσδίδει όγκο στην σάλτσα, τα μπαχαρικά, το κόκκινο κρασί και το τρυφερό κρέας δίνουν πιάτο με υφή και γεύση μοναδική.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr