by admin

Κρητικό στιφάδο του Καλοκαιριού!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Με κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα… Το στιφάδο θεωρείται – και είναι εδώ που τα λέμε- βαρύ φαγητό. Εμείς εδώ στην Κρήτη, έχουμε ένα πιο ελαφρύ στιφάδο για την εποχή. Το φτιάχνουμε τις περισσότερες φορές με βοδινό ή με μοσχάρι, αλλά δεν είναι άσχημο και με χοιρινό ή κουνέλι. Οι μυρωδιές του κλασικού μας στιφάδου διατηρούνται, αλλά λιγοστεύουμε τα κρεμμύδια και στη θέση τους προσθέτουμε κολοκύθια!
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι στιφάδο, στιφάδο
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com