104
Υλικά
- αρνάκι 1 κιλ
- χοντρό αλάτι 1 κούπα/ες
- μαύρο πιπέρι 1 κσ
Έχουμε στα χέρια μας το αρνί, σφαγμένο και καθαρισμένο. Με χαρτί κουζίνας σκουπίζουμε την κοιλιά αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα από αίματα.Βαζουμε το κεφαλι και το λαιμο κατω από τρεχουμενο νερο στο νεροχυτη και ξεπλενουμε καλα τα αιματα(εκει εχει τα περισσοτερα.)και σκουπίζουμε καλα. Ανακατεύουμε το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε το αρνί παντού:κοιλια,λαιμο,κεφαλι,εξωτερικα,μπουτια. Στα πόδια κάνουμε σχισμές με ένα μαχαίρι και βάζουμε μέσα στις σχισμές αλατοπίπερο. &n
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com