124
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ντοματάκια 1 κουτί
- κρασί 0.5 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 1 σφην
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 4 σπόροι/ος
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- δεντρολίβανο -
- θυμάρι -
Υλικά:1 κιλο μοσχαρίσιο συκώτι½ φλυτζανι ελαιόλαδο1κ.σ. πελτέ ντομάτας1κουτι ψιλοκομμενα τοματακια1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί1 σφηνακι μπαλσαμικο ξυδι.2 φυλλα δαφνης4-5 σπορους μπαχαρι3 κρεμμύδια ξερά, καθαρισμένα και κομμένα1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμενη Βάζουμε την κατσαρολα πάνω σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε μέσα το συκώτι και αφήνουμε μεχρι να αρχίσει να αλλάζει ελαφρά χρώμα πριν το ανακατέψουμε για πρώτη φορά. Αφού ανακατέψουμε 1-2 φορές το συκώτι προσθέτουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια και το σκόρδο...
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com